Verpleegkundig Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach

Ciska van der Weele

LEER LICHTER LEVEN – SCHILDKLIERKLACHTEN

Dit online programma bestaat uit 13 modules verdeeld over 6 maanden. De eerste 3 maanden zorgen we met een speciale voedingsaanpak voor een leefmilieu waar het Ebstein Barr Virus niet actief kan zijn en ondersteunen we het herstel van de
schildklierfunctie. De 3 maanden daarna is er uitgebreid aandacht voor voeding die
een opleving van het EBV voorkomt en de schildklierfunctie stimuleert. Daarbij is het
natuurlijk de bedoeling dat je niet allen gezond, maar ook lékker kunt blijven eten,
want het leven moet wel een feestje zijn en daar hoort lekker eten ook bij.

Om je op weg te helpen vind je op de ledensite tal van lekkere recepten. Verder deel ik daar tips en tricks: wat je waar kunt kopen, hoe je maaltijden makkelijk aan kunt passen voor “mee-eters”, alternatieven voor wat je beter niet kunt eten, wat je mee kunt nemen als lunch of voor onderweg, hoe je toch lekker uit eten kunt, hoe je vervuiling van je lichaam tegengaat en kookboeken waar je blij van wordt.  Scheelt al met al  een hoop tijd en moeite en het houdt het leven ook gelijk leuk.

Ook na afloop van jouw leertraject houd je altijd gratis toegang tot de ledenwebsite en dus ook tot jouw programma. Dat betekent dat je er altijd op terug kunt vallen. Bovendien zal de lijst met recepten en tips & tricks in de loop van de tijd alleen maar groeien.

Parallel aan dit proces loopt het leefstijlprogramma. Waarom een leefstijlprogramma? Omdat de mens niet alleen uit een lichaam bestaat. We zijn een complex geheel van verschillende facetten die elkaar constant over en weer beïnvloeden. Slechts 1 facet uit 1 gebied aanpakken geeft geen blijvend resultaat. Bovendien boek je sneller resultaat als je je probleem vanuit verschillende invalshoeken tegelijk aanpakt. Win-win dus.

Die verschillende facetten van de mens kunt je grofweg indelen in 5 gebieden. Dat houdt in dat we alle aspecten van het mens-zijn onder de loep nemen. We kijken naar de onderlinge samenhang tussen de volgende gebieden:

Fysiek: slaap, beweging, ontspanning etc
Mentaal: belemmerde gedachten en overtuigingen
Sociaal-emotioneel: emoties die bewust of onbewust spelen
Zingeving: Wat is belangrijk voor jou, waar kom jij je bed voor uit?
Eigen regie: hoeveel invloed oefen jij uit op je eigen leven, hoeveel grip heb je erop?

De lessen en bijbehorende opdrachten brengen punten naar boven waar je jouw vitaliteit positief mee kunt beïnvloeden, zodat je een blijvende verbetering van jouw kwaliteit van leven behaalt.

Als je kiest voor de Leer Lichter Leven GOUD training kun je deze punten in zes 1-op-1 consulten nog verder uitdiepen. In alle rust en privacy kan ik jou hierop coachen. In een privé consult kom je snel tot inzichten en oplossingen. Ik help je om bij de stukken in jezelf te komen die anders verborgen blijven. Weet je nu al dat er onderliggende items spelen die meer aandacht nodig hebben, dan is het Goud programma een goede keus.

“If you want to go fast, go alone…
If you want to go far, go together…”

Er zijn 13 online groepssessies. Tijdens de Q&A-sessies is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen delen. Heb je vragen die niet tot de Q&A kunnen wachten? Dan kun je ze stellen in de besloten Facebookgroep. Je krijgt dan dezelfde dag antwoord. De hotseatsessies zijn bedoeld voor korte coachsessies in de groep.

De besloten Facebook groep is er om vragen te stellen, ervaringen te delen, elkaar een hart onder de riem te steken of een pluim te geven, kortom om het samen te doen en dus makkelijker te maken. Dat hoort ook bij lichter leven: hulp zoeken als je dat nodig hebt. En hoe fijn is het als je niets uit hoeft te leggen, omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit en dus weet hoe je je voelt…? Je bent niet alleen!

 

Wat is er van jou nodig?

Motivatie om écht aan je leefstijl te werken
Bereidheid om eerlijk naar jezelf te durven kijken
’s Ochtends en ’s avonds een half uur om je voeding te bereiden
2 uur per week om je opdrachten te maken
Een financiële investering

Leer Lichter Leven
Schildklierklachten ZILVER

Uitgebreid integraal intakegesprek

3 maanden intensieve aanpak voeding

3 maanden veilig eten in het dagelijks leven

6 maanden leefstijl interventie

13x online groepssessie 1-1,5 uur

Toegang besloten Facebook groep voor vragen en support

Direct toegang tot heerlijke, ook voor jou gezonde recepten en Tips & Tricks

BONUS : Ook na 6 maanden onbeperkt GRATIS toegang tot ledenomgeving met recepten, tips & tricks én jouw programma    

Investering in jezelf:   € 1200,-

Leer Lichter Leven
Schildklierklachten GOUD

Uitgebreid integraal  intakegesprek

3 maanden intensieve aanpak voeding

3 maanden veilig eten in het dagelijks leven

6 maanden leefstijl interventie

13x online groepssessie 1-1,5 uur

Toegang besloten Facebook groep  voor vragen en support

Direct toegang tot heerlijke, ook voor jou gezonde recepten en Tips & Tricks

6x consult 1-op-1 online of fysiek a 1.25 uur

BONUS : Ook na 6 maanden onbeperkt GRATIS toegang tot ledenomgeving met recepten, tips & tricks én jouw programma

Investering in jezelf:   € 1800,-

Ben je al helemaal enthousiast en heb je er zin in? Doe jezelf dan een plezier en bel of mail me nu voor je gratis kennismakingsgesprek. Ik verheug me erop je te leren kennen.

Een kennismakingsgesprek, telefonisch, fysiek of online, is altijd gratis.

Veel gestelde vragen

Nee hoor, je blijft toegang houden tot de ledensite, dus je kunt dit programma in je eigen tempo volgen. Het is wel fijn om, als dat lukt, de voedingsadviezen in de eerste 90 dagen te volgen. Maar als ook dat niet lukt, is er echt geen man overboord. Dan doe je er gewoon iets langer over. Beter langzaam naar de finish, dan in razend tempo halverwege afhaken.

Om dat te voorkomen heb ik het programma in weken opgedeeld. Elke week een brokje informatie is beter te behappen dan heel veel in één keer. Zo is het ook voor jou prima te doen. Bovendien heb ik de theorie zo beperkt mogelijk gehouden. Het wordt meer een kwestie van doen en van voelen.

Dat is een vraag waar ik het antwoord niet op kan geven.  Waarom niet? Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders en ook niet iedereen heeft dezelfde variant van het EBV. De ene is agressiever dan de andere. Niet iedereen heeft dezelfde zelfbeheersing en hetzelfde doorzettingsvermogen. Kortom, het herstel zal bij iedereen anders verlopen. Ik voelde na 3-6 maanden al verschil, maar het heeft nog eens een half jaar geduurd voor ik op mijn huidige niveau was.

Als wij een half jaar samen op gaan trekken, moet het wel klikken. Als wij geen klik hebben, kan ik je ook niet coachen. Ik wil ook graag weten of je nog meer ziektes hebt behalve schildklierklachten, want dan moeten we daar wel rekening mee houden tijdens het programma. Daarom wil ik graag eerst een kennismakingsgesprek.